Sommarlängtan!




Ge Mig Lite Sommar och Värme ♥
Längtar!

En Fredagsmorgon

Morning morning mina vänner!

Sitter i skolan och gäspar och lyssnar på musik. Det är helt dött här, och då överdriver jag inte det minsta.. Alla, eller ja dom flesta har idrott B och kommer inte tillbaks förrän vid halv tio.

Själv så var man uppe vid 04:43! Helt galet tidigt om ni frågar mig!
Men bor man ute på landet och det inte finns några förbindelser så är man bara glad att man slipper gå, så imorse var det mamma jag åkte med. Hon jobbar på dagis, och idag var det hennes tur att öppna. Men jag är van vid att gå upp tidigt - men det är absolut inget jag gillar!!

Känns iaf otroligt skönt att det är fredag, jag gilalr fredagar för då vet man att man har en härlig helg framför sig.

Ska snart gå ner och köpa mig lite frukost

Snart Drar Jag Hem Och Sover

Den här Onsdagen har faktiskt rullat på rätt så bra, trodde inte riktigt det när jag klev ur sängen imorse. Var trött som om jag inte sovit något alls, vilket jag faktiskt gjort - hela natten.

Nu sitter jag i grupprummet i skolan och väntar på att gå till tåget, sen ska jag hem! Jag älskar mitt hem ♥ Haha, det är sant som man brukar säga "Borta bra men hemma bäst" .  Fast jag längtar så otroligt mycket efter den dagen då man kan få sin egen lägenhet, då blir jag lycklig!  Underbart!

När jag kommer hem ska jag ut med hunden, och sen MÅSTE jag plugga, har prov imorgon och än så har jag inte öppnat böckerna.. Fy på mig, men jag har bara inte orkat!



It`s English..

Hallojsan!

Sitter i skolan i mitt lilla grupprumm tillsammans med Linnèa. Vi har nyss ansträngt oss och fixat till med gardinerna som hände lite snett och vint i fönstren, men nu ser det snyggt ut igen! Det är ju viktigt att det ser respektabelt ut, och att man trivs på sin arbetsplats, det tycker iaf jag!

Lektionen på Schemat är Engelska, eller ja det var det fram tills för tio minuter sedan, nu sitter vi här snackar skit, lyssnar på musik och väntar på tåget. Sen blir det hem, plugg, ut med hunden , duscha och kanske träna?


Käkade lunch på Aramis förut idag, typ hela skolan var där. Skolmaten var inte precis något att hurra för.


Jumbo-Jessica?

Okej, det här är ju löjligt!
Blev så arg när jag läste artikeln inne på Aftonbladets hemsida. När jag ser bilderna av Jessica ser jag en normalviktig och hälsosam kvinnam ed ett glatt leende på läpparna. En som vågar vara "annorlunda" och inte längre ställer upp på Hollywoods extrema vikt hets, där ju smalare ju snyggare verkar gälla. Det är ju sjukt!

Jessica - du är vacker som du är!
Tack för att du vågar vara du!









Nykäkad Frulle

Hejsan Svejsan!

Sitter i skolan och har som rubriken lyder nyss ätit frukost. Förstår inte riktigt dom som inte gör det, jag skulle svimma långt innan lunchen. Ja på tal om lunchen, idag får vi elever i skolan äta mat i nya matsalen för första gången. Ska bli riktigt roligt att få se hur det blev efter renoveringen. Har ju den senaste tiden fått ätit i källaren (!) under skolan, och det är lite mindre fräscht kan jag ju säga...

Mina övriga klasskamrater är iväg och har idrott, vilket jag numera slipper! Kan inte med ord beskriva hur otroligt lättad jag är över det, känns underbart. Måndagar är inte lika jobbiga dagar längre.

RSS 2.0